Ansvar for indleverede ure og Garanti forhold

Forsikring og ansvar for indleverede ure.
NB
! - Det er kundens egen indboforsikring, som må dække risikoen for bortkomne ure, indleveret til reparation eller vurdering, det er ikke er muligt for Kirschner-URE at forsikre ure som tilhører en kunde.
Ure indleveret til reparation, opbevares max. 3 måneder efter, opfordring til at afhente uret.
Købs og salgs betingelser:
Beslutter du dig for et ur, og har du ikke mulighed for at komme og se uret, sendes uret per anbefalet post, du vil modtage uret når du har overført betalingen til min bankkonto, da jeg ikke modtager betaling med kreditkort.
Du har 3 dages returret, eneste omkostning vil være din retur porto samt gebyr på kr. 500,- til dækning af mine omkostninger.
Det er naturligvis en betingelse uret returneres i samme stand som ved modtagelsen, uret må være nænsomt afprøvet og kun indendørs.
Ombytnings ret:
På udvalgte brugte og istandgjorte ure er der følgende ombytningsret:
’’Ved køb af andet ur til mindst samme pris inden for 12 måneder, tilbagekøbes uret til en pris eksklusive brugt moms, nedskrevet med 20 % de første 3 måneder, og derefter med 5 % per påbegyndt måned’’, det forudsættes uret kun har spor af normal brug.
Garanti:
På reparationer ydes 3 måneders garanti, dog på mekaniske ure, indenfor en gang nøjagtighed på +/- 10 minutter per måned.
Brugte vintageure købes som beset og der er ingen reklamationsret, dog tilbydes reparation til nettopris inden for 3 måneder.
Det er ved alle bytte og garanti forhold, en forudsætning urene ikke har lidt overlast, ud over normal slitage efter normal brug, samt forbehold for om reservedele kan skaffes.